For over 40 years, SIGEP has been the reference point for innovations in the entire sector and provides a complete overview of all the new products on the market: raw materials and ingredients, machinery and equipment, but also furniture, packaging and services.
ContinueSüdback is the international fair for bakery and pastry that will be held in Stuttgart from 22 to 25 October 2022.
ContinueIFFA is the world’s leading trade fair covering the entire market for the processing, packaging and sale of meat and alternative proteins.
ContinueFor over 40 years, SIGEP has been the reference point for innovations in the entire sector and provides a complete overview of all the new products on the market: raw materials and ingredients, machinery and equipment, but also furniture, packaging and services.
ContinueAfter months of research and planning, we are proud to introduce ARO Connected, the Ozone Disinfection Cabinets Series that allow to Eliminate Viruses, Bacteria, Fungi and Odors from all kind of surfaces and from Food for Human Consumption.
ContinueMore than 150.000 visitors for HOST and TUTTOFOOD 2021! It was a success that we are proud to have shared with you, Partners and Customers of Velox Barchitta. Thank You for Visiting Our Stand.
ContinueSigep è l'appuntamento professionale dedicato al Gelato Artigianale e all’Arte del Dolce più importante a livello mondiale. È uno show che premia le eccellenze mondiali, presenta nuovi format, sviluppa il networking globale e fa crescere il business di imprese e professionisti.
ContinueHostMilano è la fiera leader mondiale dedicata al mondo della ristorazione e dell’accoglienza. Giunta alla 41esima edizione, HostMilano presenta ogni due anni tutto ciò che serve per un locale di successo.
ContinueCIBUS TEC è tra le più innovative manifestazioni di tecnologia alimentare e una vetrina completa delle migliori soluzioni – dagli ingredienti alle tecnologie di trasformazione, dal confezionamento alla logistica – per tutti i settori dell’industria alimentare e delle bevande.
Continue